Погледнете ја најавата за Cyberpunk 2077 новата игра на Project Red

Дејан Соколоски

во гејминг

Без сомневање Мартин ќе ве информира детално за сè што ќе се случува на E3 и ќе може да видите повеќе детали за секоја од најавите. Сепак најавата за Cyberpunk 2077 заслужува и посебен простор. Новата игра на креаторите на Witcher изгледа неверојатно.

А, еве како публиката реагираше на видеото: