Погледнете го целиот TED говор на Илон Маск

Најверојатно веќе го видовте делот од TED говорот во кој Илон Маск ги најавува подземните тунели за транспорт. Говорот на Илон Маск не остана само на оваа идеја, туку и на дел од другите проекти. Така г.Маск зборува и за иднината на електричен камион, што се случува со Space X и патот на Марс.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии