Поедноставен интерфејс на Wikipedia со екстензија за Chrome

Што прави оваа екстензија:

  • го променува фонтот на содржината во голем serif фонт
  • баровите за навигација кои се наоѓаат горе и лево не се гледаат кога не се активни (треба да поминете со курсорот на местото и ќе се појават)
  • го порамнива текстот и додава automatic hyphenation
  • ги нагодува маргините за да се наредат елементите на порепрезентативен начин

Пробајте ја, можеби ќе ви се допадне ваквиот изглед на Wikipedia.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии