Подкаст: Skills that pay the bills – Е-бизнис

Skills that pay the bills е подкаст на Радио МОФ. Подкастот, разработува теми како претприемништво, младински вештини, самовработување, иновативност, маркетинг, состојба со родовиот јаз во приватниот сектор и слично. IT.mk не учествува во креирањето на содржината, но веруваме дека овие теми се важни и треба да ги споделиме со читателите.


Темата во оваa епизода на Skills that pay the bills е е-трговија. Гости во оваа епизода се Нина Ангелова, основачка на Grouper.mk; Стефани Петковска од Kupikniga.mk; Драган Јосифовски од Paket.mk и професорот Мијалче Санта од Економскиот Факултет. Гостите ги раскажуваат своите приказни за основањето на платформите, како и причините кои ги натерале да отворат онлајн продавници.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии