Подготвени ли сте за новата Black Mirror сезона?

Дејан Соколоски

во Вести

Можеби поради празниците подзаборавивте, но премиерата на новата сезона на Black Mirror е закажана за 29 декември, петок. Серијата е една од најдобрите послениот период и речиси веднаш достигна до култен статус. Новата сезона има 6 епизоди, а сите ќе бидат достапни одеднаш.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии