Piku Piku е нова iOS апликација за снимање на гифови со филтри

Никогаш нема доволно апликации за снимање на гифови. Овој пат ја претставуваме Piku Piku, нова iOS апликација со која може да направите гифови со филтри и веднаш да ги споделите на друштвените мрежи. Piku Piku е доволно „паметна“ апликација да препознае доколку некоја платформа не поддржува гифови, и во овој случај ги заменува со видео. Апликацијата нема премногу разлики со конкурентите, нуди избор за снимање со предна и задна камера, има тајмер, но бројот на филтри е забележителен. Сепак за целосно отклучување на сите филтри на Piku Piku потребни се 5 долари, па останува прашање дали навистина ви е потребна уште една апликација за гифови?

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии