Pexels нуди над 3 милиони фотографии без авторски права

Pexels е Android и iOS апликација која се одликува со над три милиони фотографии кои се лишени од авторски права и слободно можат да бидат користени за најразлични ваши проекти.

Неодамна надополнетите апликации сега допринесуваат до полесно и поефикасно пронаоѓање, преземање и споделување фотографии и видео материјали.

Pexels е одлична апликација која се одликува со мултимедијални содржини во висок квалитет и топло се препорачува за употреба за најразлични вебсајтови, презентации, постови на социјални мрежи и слично.

Во случај да имате ваши фотографии, можете да ги споделите преку апликацијата и да ги понудите за слична употреба од останатите членови на заедницата.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии