PewDiePie во Македонија со GeoGuessr

IT.mk редакција

во ИТ.МК

Оваа недела еден од најпознатите, ако не и најпознатиот јутубер PewDiePie ја „посети“ Македонија. Посетата секако беше виртуелна и дел од играта GeoGuessr. Aко ве интересира како и колку брзо PewDiePie погоди каде се наоѓа погледнете го видеото.

Видеото е благодарение на YouTube корисникот Mustard Roshi, кој успеа да го забележи и да го сними стримот.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии