Peek-a-Zoo ги учи најмладите за најразлични животни, емоции, активности и звуци

Peek-a-Zoo е една од ретките апликации која на забавен начин ги учи најмалите за различните животни и емоциите, изрази на лицето, акции, и звуци.

Предвидена за деца од предучилишна возраст, Peek-a-Zoo ќе проба да ги ангажира дечињата од 2 до 5 години да препознаваат најразлични животни и бројните емоции и активности. Апликацијата не само што се препорачува за подобар развој на децата, туку и за забавно и интерактивно прифаќање на англискиот јазик. За потребите на таквото нешто, имате на располагање бројни активности, мини игри, и jazz верзии на популарни песнички за деца.

Peek-a-Zoo е бесплатна за користење, но само од App Store и за iOS направите.

1 коментар на “Peek-a-Zoo ги учи најмладите за најразлични животни, емоции, активности и звуци

  1. Koga ke pocnat da se pravat poveke aplikacii so makedonska podrska. Imam dete od 3 godini I neznae ubavo makedonski samo zatoa sto nema dovolno aplikacii na makedonski. Tie sto gi ima ne se zanimlivi (vizuelno) za razlika od ostanatite aplikacii koi sto se na angliski jazik I zatoa ne saka da gi igra makedonskite aplikacii. Mora da se prezemi nesto da imame sto poveke aplikacii na makedonski jazik.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии