PDF алатката Foxit стана уште подобра

Со осмата верзија, Foxit уште еднаш го цементира патот како една од најчесто користените бесплатни алатки при работа со pdf документи. Програмата е одлично решение за прегледување, менување или создавање PDF фајлови, со што се поставува како одлична алтернатива на надалеку познатиот Adobe Reader.

Од 8.1-та верзија можете да отворате фајлови кои се складирани во Box сервисот, а се додаде и интеграција со Foxit Archive – безбедно и клауд базирано решение за управување со документи. Верзијата 8.2 оди неколку чекори напред и, меѓу другото, ви дозволува да отворите и прегледувате документи уште пред целосното преземање на истите. Надградените клауд потенцијали овозможуваат непречено читање низ различни платформи и направи, а добредојдена е и опцијата за конвентирање .xps фајлови во .pdf, како и можноста да објавувате мислења и идеи за одредени PDF документи за да ги споделувате и дискутирате истите со други луѓе. Згора на сево ова, можете да прегледувате фајлови од други формати преку популарните сервиси за складирање, како Google Drive, OneDrive, Box и Dropbox, и директно преку читачот да ги конвертирате во PDF.
Покрај верзија за Windows, Foxit се испорачува и за Mac OS X, Linux iOS и Android.

Останати, подеднакво-солидни, Adobe Reader алтернативи:

1 коментар на “PDF алатката Foxit стана уште подобра

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии