Павел Коленда на AllWeb 2015: IAB digitalScope 2015

Павел Коленда на AllWeb 2015 претстави анализата на првото digitalScope истражување спроведено од IAB и во Македонија.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии