Pandora: The World of Avatar е забавен парк како ниеден друг

Avatar беше еден од најпопуларните филмови кога излезе во кино салите. За потребите на филмот, режисерот Џејмс Камерон ја креираше планетата Пандора. Паркот ќе копира сѐ од летечките острови до летањето и светлечките растенија. За да го овозможи ова во паркот е вградена најнова технологија.

Pandora:World of Avatar е лоциран на Флорида, САД а официјалното отворање е во 2017.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии