Овој четбот е најмоќното оружје против онлајн измамниците

Re:scam е имејл четбот кој е најдобрата одбрана од фишинг и сличните измами. Вообичаено кога ќе видиме пошта за која сме сигурни дека е фишинг или ја бришеме или ја игнорираме. Наместо ова Re: scam има друг план: „Испратете му ја поштата на Re:scam“.

Потоа роботот благодарение на вештачката интелигенција и куповите различни личности креирани за неа, ќе им го потроши времето на измамниците. Предноста на ова е што со четботот измамниците губат време кое вообичаено би го користеле за други жртви.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии