Ова е следната генерација на роботи од SpotMini до SoFi и Asimo

Застрашувачка е брзината со која последниве неколку години се развиваат роботите. Гласот во видеото може да биде подобар, но листата е без никакви замерки. Во видеото може да ги видиме роботите на Boston Dynamic, човеколикиот робот Asimo на Honda, роботот доктор од Da Vinci и подморницата SoFi,

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии