Ова е Sea Ray, првиот Windows Phone од Nokia (видео)

Г. Елоп побара од публиката на презентацијата да „не сликаат“, но во такви моменти тоа всушност значи „почнете да снимате“. Technet.hu ја сними целата презентација заедно со моментот кога беше покажан првиот Windows Phone од Nokia.

Oд презентацијата не може да се види ништо посебно освен што e тенок, ист дизајн како новиот N9, но има едно повеќе копче и работи на Mango, надоградбата на Windows Phone која ќе донесе повеќе функционалности.

Телефонот ќе го видите во првите минути, додека потоа следи презентација на Windows Phone 7 оперативниот систем, која, доколку не сте му ги виделе функциите на новиот мобилен ОС, не е лошо да ја погледнете.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии