Ова е најверојатно најкул играчката за учење програмирање

Спојување на куп електроника и пластични делчиња е потребно за да се склопи новата Avengers Hero Inventor Kit играчка. Но, склопувањето не е крај, потоа треба да се програмира за да се добие посакуваното однесување на сите елементи. Сè ова е импресивно и е одличен начин преку игра децата да научат да програмираат, но и да се здобијат со желба за инженерски вештини.

За жал, лоша вест е дека играчката е прекапа и во претпродажба чини 150 долари.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии