Ова е кампусот на иднината на Microsoft

Дејан Соколоски

во Вести

Microsoft ги претстави своите идеи за кампусот на иднината. Компанијата како и останатите технички гиганти креира канцеларии кои ќе бидат соодветни за секоја потреба на вработените. Како и со Apple и овде вработените нема да мора да го напуштат кампусот за било која потреба.

Линк до видеото на YouTube

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии