Отворете го Android пазарот со Market Enabler

Тука на сцена влегува Market Enabler aпликацијата за рутирани Android телефони која ја лажира локацијата на корисникот и дозволува пристап до целиот Android пазар, без ограничувања и со можност да се купуваат апликации. (Напомена: доколку се појави проблем, оригиналната состојба на телефонот се враќа со со рестартирање.)

Апликацијата e легитимна, се наоѓа на официјалниот Google Android Market и функционира со кредитните картичкa, пример, од сликиве подолу се гледа дека ја купивме неколку нови нивоа за Angry Birds.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии