Откривајте книги за бесплатно читање со Open Library

Мартин Јованчевски

во Вести

Open Library е еден од петте сајтови кои ги препорачуваме за бесплатно читање книги. На располагање имате бројни бестселери кои ги „позајмувате“ на одредено време. Штом ги прочитате можете да ги вратите и позајмите некоја друга книга.

Од неодамна, откривме дека сајтот се има подновено со нов оддел. Преку Explore искуството со откривање книги е значително олеснето и книгите се вдомени низ навидум бесконечни дигитални полици. Можете да ги организирате делата според најразлични жанрови и интереси, а на располагање имате и солиден пребарувач и напредни опции за филтрирање на резулатите според најразлични параметри.

Пријатно читање!

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии