Организирајте ги вашите мултимедијални податоци со Shutter Encoder

Во случај да сте креатори на мултимедијални содржини, тогаш шансите се дека ви требаат алатките во Shutter Encoder. Како дел од колекцијата ќе наидете на алатки за уредување и конвертирање фотографии, видеа, но и аудио фајлови, како и можности за поставување водени жигови, вметнување титлови и слични информации кои се корисни за мултимедијалната содржина.

Паралелно со сево ова, ќе можете да преземате или споделувате видеа, но и групно да преименувате повеќе фајлови од еднаш. Алатките не дискриминираат и одлично функционираат со 7-Zip, VLC и YouTube-dl.

Shutter Encoder егзистира подолго време на сцената, а најновата, четиринаесетта верзија може да се пофали со функција за екстракција, оддел за премини (транзиции), но и бројни исправки кои го прават севкупното искуство подобро. На располагање имате и инсталациона верзија и пренослива.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии