Оптимизирајте го вашето PC со Pegasun System Utilities

Мартин Јованчевски

во Софтвер

Pegasun System Utilities ја има едноставната цел да понуди над 28 алатки кои ќе помогнат да се исчисти и оптимизира вашиот компјутер.

Корисниците кои не сакаат да ѕиркаат под хаубата и да се играат со опциите имаат го имаат на располагање копчето 1-Click Maintenance. Со кликнување на копчето автоматски започнува серија од скенирања и исправки кои, кога ќе завршат, би требало да го имаат правилно оптимизирано системот, така што ќе извршат некоја од следниве проверки: Clean Computer, Optimise Startups, Computer Tune-up, Disk Defragmenter, и слично.

Најновата шеста верзија на апликацијата го има надградено корисничкиот интерфејс, а и може да се пофали со целосно нови или подобрени алатки. Подразбирливо, имате и премиум верзија на програмот која, за цена од 1000 денари, отклучува дополнителни опции.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии