Оpera 11 бета доби групирање на табови

Претходно Opera 11 бета доби и визуелни табови кои прикажуваат слика од отворената страна, како и приватни табови кои не се зачувуваат во историјата на прелистувачот.

Оpera 11 бета можете да ја симнете тука.

1 коментар на “Оpera 11 бета доби групирање на табови

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии