Онлајн-конвертирајте аудио, видео, слики, документи, е-книги…

Online-conVert.com е супер едноставен сервис. Си одбирате посакуван формат на мултимедијален фајл, го закачувате фајлот или од вашиот хард диск или од некои URL и кликате Convert. За аудио и видео фајловите имате и опција за одбирање на квалитетот.

Освен што нуди конверзија на сите можни фајлови, тоа што е корисно кај овој сервис е што веднаш добивате опција да го снимите конвертираниот фајл на диск, опција за да го пратите линкот од фајлот на пријателите преку имејл и добивате QR код со линкот.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии