Онлајн дружење преку цртање со DrawPortal

Во време на пандемија, постојано се изнаоѓаат нови и инвентивни начини за онлајн социјализација.

DrawPortal е пример за една таква апликација и ви дозволува да се поврзете со онлајн луѓето на исклучително забавен начин. Имено, се работи за алатка за цртање, која ви дозволува заеднички да произведете уметничко дело, преку интернет и секојдневно муабетење.

DrawPortal се одликува и со поедноставен режим кој се вика Baby Mode и е замислен за онлајн социјална дружба со помлади учесници.

DrawPortal е бесплатна за користење, но доколку сакате да отклучувате дополнителни функции, имате на располагање бројни дополнителни опции.

Преземете ја апликацијата за вашата Android напојувана направа тука!

1 коментар на “Онлајн дружење преку цртање со DrawPortal

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии