One, Blizoo и Vip ќе се спојат во една голема компанија

Откако во 2015-та Vip и One се споија во нова компанија one.Vip, сега телеком провајдерите, придружени од Blizoo – кој исто така беше купен од страна на one.Vip, најавија дека на 11-ти мај ќе работат под еден бренд – Vip.

Со ова, Vip ќе ја зголеми значајно својата корисничка база и ќе го прошири своето портфолио на услуги.

Vip објави интро кампања под мото “#Заедно е подобро” и најави дека ќе го продолжи процесот на подобрување на мрежната инфраструктура а од 11-ти мај подетално ќе ги запознае корисниците со новите придобивки од ова спојување.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии