Junior Developer

Табеллариус

https://twitter.com/tabellarius_mk Табеллариус

Information. Technology.

Како Junior Developer ќе работиш со тим за развивање на иновативно софтверско решение. Ти си некој што сака да пишува код и е само-мотивиран да работи во предизвикувачка старт-ап средина.

Потребни вештини:
Солидно познавање на PHP и MySQL;
Познавање на JavaScript, JQUERY, HTML5, XML, CSS, OOP;
Напреден англиски јазик, говорен и пишан;
Добри комуникациски и меѓучовечки вештини.

Посакувани вештини:
Познавање на Laravel ќе се смета за предност;
Познавање на Linux ќе се смета за предност;
Претходно искуство со проекти е плус, иако не е задолжително;
Диплома во Компјутерски Науки и Инженерство, или поврзани ИТ дисциплини.

Нудиме:
Флексибилно работно време;
Соодветна и редовна заработувачка;
Континуирано учење, тренинг и професионален раст;

Испратете го Вашето CV (вклучувајќи мотивационо писмо, сертификати и референци, по избор) на: career@tabellarius.mk и назначете ја позицијата за којашто аплицирате.

 

За да аплицирате на овој оглас испратете ги вашите податоци или CV на career@tabellarius.mk

Аплицирај преку сервисите: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook