.NET Developer

  • вработување
  • Скопје
SyNRG Software & IT Solutions

SyNRG Software & IT Solutions

SyNRG Software and IT Solutions има потреба од .NET Developer.

 

Кандидатите треба да поседуваат практично искуство од најмалку 3 години и солидни познавања во следниве области:

– C# и ASP.NET;

– MS SQL server;

– ADO.NET, XML, Java Script, CSS, Web services;

– Одлично познавање на Англиски јазик (усно и писмено)

– Солидни познавања на концептот за објектно-ориентирано програмирање (шаблони и архитектури);

– За предност ќе се сметаат дополнителните познавања од: – Windows Forms, WPF, WCF.

Заинтересираните да го пратат своето CV на e-mail: contact@synrgsoftware.com.

Слободни позиции: 2

За да аплицирате на овој оглас испратете ги вашите податоци или CV на contact@synrgsoftware.com

Аплицирај преку сервисите: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook