Потребни се двајца .NET MVC Framework програмери – за долгорочно!

  • вработување
  • Било каде
ИТСектор

ИТСектор

Компанија од Америка бара двајца .NET MVC Framework програмери за полно работно време, од дома (40 часа неделно).
Станува збор за долгорочен ангажман.
Поради различната временска зона, работното време со избраните кандидати ќе се прецизира во интервјуто со претставникот на компанијата.

Ве очекуваме!
info@itsector.mk

За да аплицирате на овој оглас испратете ги вашите податоци или CV на info@itsector.mk

Аплицирај преку сервисите: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook