Grouper бара Social Media ADS Manager

Grouper.mk

groupermk Grouper.mk

Grouper е првиот сајт за групни попусти, воедно лидер на пазарот

Имаме потреба од нов член во нашиот маркетинг тим – Social Media ADS Manager!

Еве што треба да знаеш:

 • Познавање на Facebook Ads Manager
 • Во тек со трендовите на дигиталниот свет
 • Copywriting вештини

Се смета за предност:

 • Високо образование од областа на Маркетинг
 • Познавање на Photoshop/ Illusrator
 • Познавање на Google Ads
 • Познавање на MailChimp

Еве што ќе работиш:

 • Креирање на платени кампањи на социјалните мрежи (Facebook и Instagram) преку платформата Facebook Ads Manager
 • Анализа и следење на KPI’s на кампањите
 • Идентификација на нови трендови, имплементација на нови алатки
 • Оптимизација на кампањите врз база на дневните резултати и добри практики
 • Креирање на месечни извештаи за сите кампањи
  Придонес во креативата за различни маркетинг кампањи

Еве како да аплицираш:

 • Subject на email пораката преку која аплицираш треба да биде: Social Media ADS Manager
 • Заедно со твоето CV и мотивациско писмо, испрати ни на raboti@grouper.mk и copy за реклама на Facebook и Instagram за следнава кампања:

Grouper подготвува мини кампања за “Best of Grouper Weekend”. Само 48 часа ќе бидат објавени најпосакуваните зделки по специјални викенд цени. Твоја задача е да напишеш copy кое би се користело при рекламирање на кампањата на социјалните мрежи.

Во subject на email пораката задолжително наведи за која позиција аплицираш.

За да аплицирате на овој оглас испратете ги вашите податоци или CV на raboti@grouper.mk

Аплицирај преку сервисите: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook