Техничар за компјутерски системи и мрежи

ДИГИКОМ

ДИГИКОМ

Сервис и продажба на компјутерска и друга опрема

Дигиком бара: Сервисер на компјутерска опрема (хардвер и софтвер). Образование: средно, пожелно е да има дополнителни сертификати за мрежи и security. Искуство: најмалку 3 години, пожелно е да има препораки за работа или контакт лице за да се потврди препораката.

Плата: почетна 15.000ден или според барањата на работникот

Контакти и за кратка биографија по mail кој е наведено во огласот.

За да аплицирате на овој оглас испратете ги вашите податоци или CV на jovica@digicom.com.mk

Аплицирај преку сервисите: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook