Сервисер

  • вработување
  • Скопје
ДИГИКОМ

ДИГИКОМ

Сервис и продажба на компјутерска и друга опрема

Дигиком има потреба од сервисер за компјутерска опрема со и без искуство.

Услови за работа и плата по договор.

Ве молиме за Вашите апликации по mail jovica@digicom.com.mk

За да аплицирате на овој оглас испратете ги вашите податоци или CV на jovica@digicom.com.mk

Аплицирај преку сервисите: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook