Oфицијален трејлер за филмот Assassin’s Creed

Карактерот Калум Линч (во чија улога е актерот Мајкл Фасбендер) преку револуционерна технологија која открива спомени во гените се навраќа во 15-от век во Шпанија, кај неговите предци за да дознае дека потекнува од мистериозно тајно друштво, Assassins, преку чие знаење и моќ ќе треба да ја совлада организацијата на темпларите.

Филмот, кој е изработен според популарната игра Assassin’s Creed ќе биде во кино салите од 21-ви декември, 2016-та.

FYI, Мајкл Фасбендер е исто така главен глумец во филмот за Стив Џобс.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии