Официјално е: Facebook има 500 мил. корисници и ги стартува приказните

Покрај „изненадувањето“ дека друштвената мрежа за само 6 години стигна до 500 милиони корисници, Facebook ги стартува и Facebook приказните – апликација преку која луѓето ќе можат да си објават свои приказни заедно со стотина други и да ги категоризираат според тема и локација ширум светот. Како пример, приказна на данскиот премиер Андерс Фог Расмусен кој ќе џогира со 100 од неговите Facebook пријатели.

Oстанува на вас да напишете некоја приказна од Македонија.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии