Официјална Flickr апликација за Windows Phone 7

Апликацијата нуди неколку можности карактеристични за двата уреди, пример:

  • Преглед на активностите и најновите фотографии од контактите.
  • Aпликацијата е целосно оптимизирана за приказ на висока резолуција. Со само лесен допир на фотографиите се добива преглед на цел екрен со пристап до оригиналната резолуција на фотографиите.
  • На Windows 7 таблет компјутерите ќе има ‘Context View’, нов приказ на приказна зад фотографијата поврзана со релативна содржина.
  • Има гео-локациски можности за приказ на фотографии на интерактивен начин, како и геотагирање на фотографии на мапа околу корисникот..

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии