Oд Firefox на Phone додаток

Разликата меѓу двата додатоци е тоа што се за разни прелистувачи, корисникот сега има мал избор т.е. доколку користи Android телефон. (наскоро ќе има и Chrome to iPhone додаток)

За префрлување на линковите потребни се две нешта, инсталиран додаток на прелистувач и инсталирана Android апликација (истата што е за Chrome To Phone).

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии