Објавено е видеото за Новогодишната елка од пластични шишиња

Пред некој ден македонската Twitter заедница собра стотици пластични шишиња и од нив направи Новогодишна елка сред скопскиот парк со цел да ја подигне еколошката свест кај граѓаните. За елката пишувавме претходно, а сега го споделуваме и видеото направено од Методија Ичев, Димитар Атанасов и Милан Јакшиќ. Слики ќе најдете тука.

#MkWin

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии