Прирачникот е отпечатен во 1.000 примероци и главно е наменет за поддршка на пристапот кон компјутери на учениците со хендикеп во редовните училишта.

Прирачникот е достапен за преземање на следнивe веб-сајтови:

(via metamorphosis.mk)

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии