Со Opera 11 доаѓаат и стотина екстензии за персонализирање на прелистувачот, кои се стандард за конкурентните прелистувачи, а кои недостасуваа на Opera.

Други новитети се поддршка за HTML5 стандардите, подобро надградување на прелистувачот, подобро прикажување на нивото на безбедност на барот за адреси, подобар панел за имејл, како и подобра брзина при работењето.

Opera 11 можете да го симнете од тука.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии