Објавен Flash Player 10.1

Flash Player 10.1 има подобрени перформанси, вели Adobe во блог пост, а важно е што штеди на енергија. Flash самиот ќе се исклучи ако забележи дека батеријата на уредите се ближи до крај, при тоа приотизирајќи содржина доколку има неколку Flash-ови отворено. Има и подобрени видео можности, пример подобрено стримање во живо, а има мулти-допир функција. Flash 10.1 е значително подобрен за Mac корисниците, но Mac го нема хардверското забрзување кое е достапно за Windows корисниците.

Исто така, најавено е дека Flash 10.1 ќе се појави на Android до крај на месецот.

Flash Player 10.1 можете да го симнете од get.adobe.com/flashplayer

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии