Објавен Firefox 4 RC1, достапен и на македонски

Firefox 4 RC1 на македонски може да го симнете тука, достапен е за Windows, Mac OS X и Linux, а доколку најдете грешки и багови може да ги пријавите тука.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии