Објавен Firefox 4 бета 1

„Има многу за тестирање во идните бета верзии и не се што ќе видите во оваа бета е загарантирано дека ќе се појави во Firefox 4. Зотоа ни е потребен ваш фидбек да ни помогнете да го обликуваме Firefox 4.“ вели Mozilla повикувајќи ги корисниците и програмерита да го симнат прелистувачот и да започнат да ги тестираат новите опции, стабилноста на опциите или само да видат како им се допаѓаат новините.

За таа намена во бета 1 верзијата има инсталирано додаток за фидбек, на кој можете да кликнете дали нешто ви се допаѓа или не. Исто така во додатокот е вклучен и Test Pilot-от со кој корисниците ќе се вклучат во анонимни истражувања.

За да го симнете Firefox 4 кликнете тука.

1 коментар на “Објавен Firefox 4 бета 1

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии