Nvidia го претстави таблетот Tegra 2

Покраи овие детали Nvidia не открива многу за таблетот, но сепак сите овие спецификации се предност пред Apple-овиот iPаd кому Tegra 2 може да му стане сериозна конкуренција. Бидејќи работи на Android, овој таблет подржува и Flash, пример можат да се играат веб базирани игрички и користење на друга веб мултимедија, што е уште една предност пред iPad. Но се работи за прототип кој се уште нема официјален датум за продажба.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии