Ново паметно огледало, овој пат со Alexa

Raspberry Pi е навистина флексибилен уред кога станува збор за електроника. Микро-компјутерот досега сме го виделе во куп примери и речиси секогаш нѐ импресионира. Овој пат Raspberry Pi се користи за креирање на паметно огледало.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии