Новиот Yahoo! Мail

Новиот Yahoo бета ќе го најдете тука. Бидејќи е бета, тест фаза се уште не е пуштан за сите мејлови.

Дополнително Yahoo престави нов спам филтер, можност да се пристапи до новиот Yahoo Mail преку мобилните платформи, iPhone, Android, iPad… Има нови опции за друштвено споделување, додаден е Twitter заедно со Facebook постови, има IM И SMS опции за комуникација, опции за споделување видео и слики…

5 коментари на “Новиот Yahoo! Мail

  1. Се уште ја тестирам оваа бета верзија од Yahoo, ама за разлика од претходната и од сите др. e-mail сервиси што ги користам оваа до сега е најбрзата (дури излезе побрза и од Gmail) и најдобро уредена, лесно за снаоѓање и навигација. Останува да видиме што ќе направи Yahoo понатака :)
    @ PinkyTheGreat: ако мислиш целоснен нов интерфејс (со бојата) треба да ја пробаш бетата. Во тексот погоре имаш линк до тоа. Pozz…

      1. Нема ни таму.
        Најверојатно ќе бидеме приморани да ги користиме боите на Yahoo. And it sucks!

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии