Новиот Bittorrent клиент Chrysalis ќе ги поедностави работите за корисниците

„Најдобрите продукти се тие кои немаат некои едукациски пречки – тие се очигледни како работат. Ова е на што конечно целиме со овој нов продукт, иако ќе ни треба време да стигнеме таму. Клиентот кој го стартуваме е почентната точка.“, велат од Bittorrent за Torrent Freak.

Забележливи промени се брзо симнување на видеа од TED и Khan Academy и други материјацли. Кога ќе ја стартувате апликацијата ви се овозможи избор понудените видеа и веднаш да симнете некое. Исто така, барот за пребарување е на впечатливо место, и ви овозможува да ја пребарувате мрежата така што всушност ве пренасочува на Google.

Ова е алфа верзија од Chrystalis, така да може да е ограничена или да си има свои проблеми. Доколку имате сугестии, пишете им.

3 коментари на “Новиот Bittorrent клиент Chrysalis ќе ги поедностави работите за корисниците

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии