Нови слики го најавуваат новиот Google Music сервис во облакот

Освен што музичката апликација е преполна со подобрувања, според Download Squad е „прекрасна“, тоа што може да се види од сликата погоре е дека апликацијата има опции за стримање само преку Wi-Fi мрежа и симнување музика само преку Wi-Fi мрежа.

Ова е втора најава дека наскоро ќе го видиме музичкото „шкафче“ на Google, кое би требало да биде нешто налик на неодамна објавениот Amazon Cloud Player.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии