Nokia го исмева iPad Air во нова реклама за својот првенец Lumia 2520

Иако The Right Тablet е наменета да го промовира првиот таблет компјутер на Nokia, Lumia 2520, сепак финската компанија речиси во целата реклама го исмева iPad. Доколку сакате да го видите Nokia 2520 ќе треба да причеката до последните 20 секунди од рекламата. Споредбите со iPad Air не се експлицитно наведни во оваа реклама, но референци како „thinner than pencil“ или „Did i mention one of these has been to space“, директно се однесуваат на iPad. Иако во добар дел од рекламата се исмева iPad, сепак Nokia ги напаѓа токму сегментите во кои се подобри, присуството на тастатура на таблетот и издржливоста на батеријата.

[youtube]C9PSnkVZ8So[/youtube]

[youtube]o9gLqh8tmPA[/youtube]

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии