Ninete, сите програми на едно место

IT.mk редакција

во Совети

Се симнува .exe фајл од сајтот и преку него се симнуваат програмите.Самиот инсталер се прилагодува кои апликации да ги симне, преку страната на Ninete, и потоа се симнува само .exe апликација со точно специфираните апликации спремни за симнување и инсталирање.
Ако сте офлајн, пуштете го и тој ќе почека додека сте пак онлајн да ги симне порграмите.

Ninete нуди голем избор на програми од сите категории. Доколку не ја гледате вашата омилена апликација, ја имате опцијата да ја предложите на девелоперскиот тим, и тие ќе се потрудат да ја вметнат и неа. Доколку на Windows, local-от ви е подесен да е Македонски, автоматски ќе ви се симнат македонските верзии на Firefox и Thunderbird. (благодарение на трудот на Ninete тимот)

Сервисот сега е достапен за сите. (Сега за сега, регистрации на страната се во „Private Beta“, но првите 200 читатели кои ќе го искористат кодот „mozillamk“ во регистрацијата ќе добијат пристап до Ninete. Регистрирајте се на: https://getvolery.com/accounts/demo/mozillamk)

Ако имате прашања што, како… можете да ги поставите на форумот на IT.com.mk

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии