NightCorer е музички плеер со кој можете да ја менувате висината на тонот и темпото на песните

NightCorer е еден од ретките музички плеери кои покрај одлични можности за репродукција, се одликува и со уникатен елемент за модификација на песните.

Имено, како и секој друг плеер, така и NightCorer ќе ви дозволи да си ги слушате песните, но во кој било момент можете да ја менувате висината на тонот (pitch shift), како и темпото односно брзината на песните.

Со малку експериментирање, би можеле да се здобиете со резултати кои даваат интересни и освежувачки димензии на вашите омилени песни. Вака-променетите песни можете да си ги снимате и да ги слушате на кој било плеер.

NightCorer има едноставен интерфејс, а ги поддржува најчесто користените аудио формати како:

  • MP3
  • WMA
  • WAV
  • OGG

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии