Nexus 5X Teardown

Виктор Дано

во Мобилни, Хардвер

iFixit го расклопи Nexus 5X, и откри дека e лесен за поправање, но доби оценка само 7 од 10.

Коментирај

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Слични статии